Alle artikelen kunnen per post toegestuurd of afgehaald worden.

Op onze leveringen wordt geen BTW in rekening gebracht.

LET ER OP dat u bij het plaatsen van de bestelling een kopie van de bestelling op uw e-mail adres ontvangt.

VERZENDEN

De verzendkosten bedragen € 5,60. Verzending door DPD. Alle pakketten worden aangetekend, verzekerd, en met waarde aangifte verzonden. Bestellingen met een bedrag vanaf € 100,00 worden gratis verzonden alleen in Nederland. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een tracknummer per e-mail. Middels het tracknummer kunt u uw zending volgen via internet. Hiervoor dient u de volgende site te raadplegen: www.dpd.com/nl/nl . Door het invoeren van het tracknummer kunt u de status van de zending opvragen en eventueel wijzigingen doorvoeren indien u niet thuis kunt zijn om het pakket te ontvangen.

BETAALWIJZE:

iDEAL

iDEAL betalingen verlopen via stichting SISOW.

OVERSCHRIJVING

Betaald u door middel van een overschrijving dan wordt uw bestelling verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

CREDITCARDS

Wij accepteren geen Creditcards.

AFHALEN VAN UW BESTELLING

U kunt de bestelde artikelen op afspraak bij ons afhalen op het volgende adres:
Julianalaan 104, 2661EN te Bergschenhoek.Bij het afhalen van uw bestelling kunt u alleen contant betalen.


LEVERING BUITEN NEDERLAND

Klanten buiten Nederland kunnen bij het plaatsen van de bestelling aangeven waar het geheel naar verzonden dient te worden.De verzending vindt plaats op basis van vooruitbetaling. U ontvangt een kopie van de bestelling op uw e-mail adres waarin alle gegevens staan vermeld welke nodig zijn voor een internationale overboeking. De betaling dient via een internationale bankoverboeking voldaan te worden.Voor uitgebreide informatie betreffende internationale betalingen kunt u terecht bij uw bank.We accepteren geen Creditcards. Zodra het totaalbedrag voor uw bestelling bij ons op de rekening is bijgeschreven wordt uw bestelling direct verzonden.De zendingen worden aangetekend en met waarde aangifte verzonden middels DPD. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een tracknummer per e-mail. Middels het tracknummer kunt u uw zending volgen via internet. Hiervoor dient u de volgende site te raadplegen:www.dpd.com/nl/nlDoor het invoeren van het tracknummer kunt u de status van de zending opvragen en eventueel wijzigingen doorvoeren indien u niet thuis kunt zijn om het pakket te ontvangen.

Bank gegevens buitenlandse overboeking:
Rabobank rekening IBAN NL92 RABO 0118 1657 39 te  Bergschenhoek.Bic-code:RABONL2U 

RETOUREN

De consument heeft de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Zie ook artikel 5 van onze algemene voorwaarden.

Terugzenden na ontvangst van de bestelling:

U kunt uw bestelling in ongeschonden staat en in zo oorspronkelijk mogelijke staat en met de factuur aan ons terugsturen.Na ontvangst van de artikelen heeft u het betaalde bedrag inclusief de kosten van verzending binnen 5 dagen terug op uw rekening.De verzendkosten voor het terugsturen worden alleen vergoed indien het artikel gebreken vertoont.

Terugzenden voordat uw bestelling is verzonden:

Indien u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan is het sturen van een email naar info@crystal4you.nl voldoende. Vermeld u in de email dan wel het ordernummer.

KLACHTEN PROCEDURE

Indien u een klacht heeft over onze dienstverlening of producten dan kunt u deze mailen naar info@crystal4you.nl.U krijgt dan binnen 48 uur een reactie van ons.Zie ook artikel 7 van onze algemene voorwaarden.